Η εταιρεία

Το οπλοπωλείο «BIG HUNTER» εμφανίζεται στην Ελληνική αγορά το 1992. Δημιουργός του είναι ο Πλαστουργός Ανδρέας, μανιώδης κυνηγός και σκοπευτής από το 1980, στο αγώνισμα του TRAP. Από την ηλικία των 15 ετών πηγαίνει στο κυνήγι, γεμίζει φυσίγγια, μαθαίνοντας κοντά στον Δημήτρη Στόκα, μεγάλο δάσκαλο της γόμωσης, πλουτίζει τις γνώσεις του και με την πάροδο των χρόνων το 1984, ανήκει πλέον στην Εθνική ομάδα σκοποβολής, μαζί με τους καλύτερους της εποχής, όπως τον Κουρνούτο, τον Μιχαλόπουλο, τον Βαρδάκη, τον Χατζησάββα, τον Ελπικίδη, τον Σύρο… ταξιδεύει στο εξωτερικό για αγώνες, επισκεπτόμενος τους μεγάλους οίκους όπλων, την BERETTA, την PERAZZI, γνωρίζοντας τους κορυφαίους τεχνίτες των όπλων, όπως τον Giovanni Metelli, στην BERETTA τον καλύτερο «κοντακά» του κόσμου, ο οποίος έφτιαχνε τα κοντάκια μόνο για Εθνικές ομάδες, τον Ivan Obesalini στην PERAZZI και πολλούς άλλους σπουδαίους, πλουτίζοντας με μοναδικές εμπειρίες και γνώσεις, οι οποίες στην πορεία, αποδεικνύονται θησαυρός πραγματικός.

Η μεγάλη αγάπη για το κυνήγι τον ωθεί το 1992 να ανοίξει το πρώτο μικρό κατάστημα στο Περιστέρι της Αττικής, λιανικής πώλησης, δίνοντας ένα δυναμικό παρών, παροτρύνοντας τους κυνηγούς να επισκέπτονται τα σκοπευτήρια για την βελτίωση τους. Τα κοντάκια των κυνηγών προσαρμόζονται πλέον στο σωματότυπο του κάθε κυνηγού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το κάθε άτομο είναι μια μοναδικότητα και μια ιδιαιτερότητα. Κάποιο κοντάκι που ταιριάζει στο σωματότυπο ενός κυνηγού, δεν ταιριάζει απόλυτα σε κάποιον άλλον.

Το κοντάκι δεν αποτελεί πλέον ένα μέρος του όπλου. Το σωστό κοντάκι είναι το πολυτιμότερο. Οι απαιτήσεις μεγάλωσαν και ο κυνηγός πρέπει να γνωρίζει ότι το όπλο που αγοράζει είναι σωστά προσαρμοσμένο στα μέτρα του. Το «BIG HUNTER» διαθέτει την τεχνογνωσία και την τεχνολογία με το νέο ειδικό όργανο μέτρησης κοντακιών και το μηχάνημα μετατροπής σε νέα μέτρα, ακόμη και σε όπλα με συνθετικά-πλαστικά μέρη με απόλυτη επιτυχία.

Στο οπλοδιορθωτήριο μας γίνονται κάθε τύπου επισκευές, βαφές ατσάλινων μερών σε βάσεις και κάννες, καθώς και για πρώτη φορά βαφή σε βάσεις όπλων (δίκαννα, καραμπίνες) αλουμινίου εργκαλ, με καθαρισμό σε υαλοβολή, ανοδίωση και βαφή ηλεκτροστατική όπως στο εργοστάσιο παραγωγής.

Συναισθανόμενοι την ευθύνη για την καλύτερη παρουσίαση και προώθηση των προϊόντων που αντιπροσωπεύουμε, πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών, προσφέροντας ποιότητα, χαμηλές τιμές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Θέλουμε να είμαστε η πρώτη και καλύτερη επιλογή σας!

Το «BIG HUNTER» δημιουργεί με τις γνώσεις του

και τις εμπειρίες του πρωταθλητές κυνηγούς,

γιατί το «BIG HUNTER» έχει πελάτες με αξίες!

Γι’ αυτό χάρη σε εσάς υποσχόμαστε ότι το «BIG HUNTER» πάντα ψηλότερα θα ανεβαίνει, πάντα μακρύτερα θα πηγαίνει. Με σεβασμό και ευθύνη προς όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, θα συνεχίσουμε την πορεία μας για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση σας στον μεγαλύτερο βαθμό!